Mammamingel

Föreläsare

100419_1_0535.print
Catarina Hurtig är en omtyckt svensk författare, journalist och programledare. Hon har omgivits av kungligheter och fått en inblick i deras vardag, något som hon även skildrat i bokform. Bland annat belönades hon år 2008 för pocketboken Prinsessor i klassen mest sålda svenska fackbok. Boken finns översatt till åtta språk och Catarina har stadigt kontakt med läsare i så vitt skilda länder som Ryssland och Nederländerna och Danmark och Japan som fascinerats av de europeiska prinsessornas liv och öden.

Catarina bor på Östermalm i Stockholm och driver ett eget företag under namnet Ladylike. Hon är också mamma till Nicholas 7 år och Cornelia 2 år. Hennes senaste bok HKH Victoria – Ett personligt porträtt handlar både om kronprinsessan Victorias uppväxt och om Catarinas barndom och karriär som hovreporter sedan deras vägar sammanflätats och de rest över världen tillsammans till bland annat den japanska kejsaren i Tokyo, den afrikanska landsbygden i Uganda och Etiopien, barnhem utanför Lettlands huvudstad Riga och de svenska fredsbevarande styrkorna i Kosovo. Catarina har också träffat och intervjuat flera av de andra prinsessorna i Europa och bevistat flera kungliga bröllop i bland annat Haag och Köpenhamn.

Catarina gästar vårt Mammamingel 2013 och håller föredrag om sina spännande resor med kungafamiljen samt om hurdana prinsessorna är som mammor.

För mer info spana in hennes hemsida http://ladylike.se/ eller mejla henne på catarina@ladylike.se.

559669_312809712175540_74059531_n

Intima.se är med på plats under Mammamingel 2013 och förläser om sex och samlevnad.

13949_338277952962049_2106006880_n

Elmina Saksi är en kvinna med många strängar på sin lyra, minst sagt. Utöver det faktum att hon driver företaget Föräldrafitness så är hon Familjelivs träningsexpert, hon är kostexpert på familjeapoteket och snart trebarnsmamma. Hon är utbildad PT, hälsopedagog och Leg. Dietist. Hon har populära mammaträningsklasser både i skogen och i träningslokaler.

På Mammaminglet kommer hon att berätta hur du tränar upp kroppen efter graviditeten på bästa sätt och visa enkla övningar att göra hemma.